Nový školicí/testovací centrum vozidel v Bergkirchenu a nadcházející termíny školení expertů TPMS

Nové termíny odborných školení

Jsme rádi, že vás můžeme informovat o otevření našeho Nový školicího střediska a testovacího zařízení vozidel v německém Bergkirchenu. Středisko je plně vybaveno moderním Pneumatika a testovacím zařízením. Doufáme, že Nový místo konání pomůže společnosti Schrader dále zlepšovat technické služby a poskytovat našim zákazníkům aktuální a rozsáhlé informace o testování Nový vozidel.

Nový centrum bude také sloužit jako školicí zařízení a bude hostit různá školení, včetně Schrader TPMS Training for Experts. Školení je praktickým školením sestávajícím z teoretických a praktických modulů vedených jedním z Schrader's certifikovaných školitelů TIA. Obsah školení vychází ze skutečných dílenských případů a připraví vás na servis TPMS!

Obsah:

• Legislativa EU UN ECE R-64, Klasifikace a porozumění
  • Snadná teorie TPMS , praktický workshop cca. 6,5 hodiny
  • Změny vašich dílenských procesů související s TPMS , Identifikujte a použijte jako příležitost
  • Schrader EZ-sensor®, Pochopení a použití

Jsme rádi, že se s vámi můžeme podělit, že v roce 2020 bude školení TPMS pro Experty ZDARMA, na nadcházející školení se můžete přihlásit v následujících termínech:

Datum:

Umístění:

16.03.2020

Kolín nad Rýnem, Německo

17.03.2020

Bergkirchen, Německo

25.08.2020

Kolín nad Rýnem, Německo

26.08.2020

Bergkirchen, Německo

Pro více informací o školení navštivte www. TPMSAcademy.com nebo vyplňte registrační formulář (pouze v němčině).