Schrader představuje aktualizovanou vzdělávací platformu TPMS

www.TPMSAcademy.com

Schrader TPMS Solutions, značka pro Aftermarket s náhradními díly společnosti Sensata Technologies a světový lídr v oblasti TPMS, s potěšením spouští svou Nový vzdělávací platformu pod www. TPMSAcademy.com . Webová stránka je jasným vyjádřením závazku společnosti Schrader podporovat vzdělávání a školení TPMS na trhu s náhradními díly. Aktualizované stránky, které byly připravovány v posledních několika měsících, hostí první Kurz e-školení TPMS v oboru a také různé školicí zdroje, jako jsou bulletiny technických služeb, Školící videa, technické články atd.

Díky novému vzhledu a dojmu dává Nový web uživatelům možnost snadno procházet – poskytuje plně responzivní prostředí a poskytuje bezproblémový přechod z počítače na mobilní procházení.

www.TPMSAcademy.com

Schraderův Kurz e-školení TPMS je nyní kompatibilní se SCORM , což uživatelům umožňuje integrovat školení do různých zákaznických portálů a Systémy řízení učení. Jsem nadšený z toho, že naši bývalou platformu E-školení TPMS na další úroveň! Doufám, že si návštěvníci užijí další vzdělávací zdroje a také Nový vzhled a dojem z naší značky Schrader Academy . Nový stránka je dalším dílem ve strategii rozvoje Schrader Academy a doufáme, že se rozroste a stane se důvěryhodným online zdrojem pro vzdělávání TPMS !“ - říká Mariam Lochoshvili, manažerka marketingové komunikace EMEA ve společnosti Schrader TPMS Solutions. „Snažíme se vylepšit každý aspekt online a offline přítomnosti Schrader Academy a jsem nesmírně hrdý, že mohu sdílet Nový platformu s veřejností. Webové stránky se budou i nadále vyvíjet, pokud jde o obsah, a vyzývám uživatele, aby se na nás obrátili v případě konkrétních případů použití.“

Návštěvníkům doporučujeme prozkoumat www. TPMSAcademy.com , přihlaste se do Kurz e-školení TPMS a po úspěšném absolvování školení si zajistěte svůj digitální certifikát. Pro více informací Kontaktujte nás na Schrader-AcademyEU@sensata.com .

Kontakt pro tisk: Mariam Lochoshvili manažerka marketingové komunikace mlochoshvili@sensata.com